Bezvremenska ljepota žene

Bezvremenska ljepota žene

Bezvremenska ljepota žene

Bezvremenska ljepota žene

Neva1918 - Hommage à la Beauté kolekcija je koja odaje počast bezvremenskoj ljepoti žene za koju je Neva davne 1918. godine vizionarski osmislila jedinstvenu kozmetičku liniju oplemenjenu profinjenim mirisima jorgovana, ljubičice i nebeske ruže.

Suvremena žena će u ovoj posebnoj, vintage kolekciji pronaći sve što joj treba za svakodnevnu njegu kako bi uživala u svojoj ljepoti onako kako su to činile generacijama žene u njenoj obitelji.

Neva1918 - Hommage à la Beauté svojim elegantnim pakiranjem oplemenjuje svaku kupaonicu, a mirisni proizvodi bude lijepa sjećanja na bakin cvjetnjak u proljetnom cvatu, pružajući time ovoj kozmetičkoj kolekciji posebnu, emotivnu vrijednost.

Stoljetna tradicija ljepote

Starinski trenutak oživljavamo daškom suvremenog vremena u odabiru proizvoda koji zadovoljavaju današnju ženu i tako odajemo počast stoljetnoj tradiciji razvoja ljepote koji je započeo davne 1918. godine.

 

 

 

 

716x473px zenaLinija kozmetike iz 1918. godine nudila je sve što je tada suvremena žena trebala za njegu i očuvanje svoje ljepote, uživanje u malim ritualima njege i trenucima opuštanja, i to u mirisnim notama kojima ne bi odoljela niti žena modernog doba – nebeska ruža, jorgovan i ljubičica.